Atitvarai laikinoms užtvaroms, eilėms formuoti, eksponatams aptverti, nuoma

Paskelbta 2024/04/08

65.00€

Telefonas:   +37060631237
Miestas:   Vilnius
Interneto svetainė:   http://www.euroego.lt

Atitvarai – tarpusavyje sujungti stoveliai sunkiu pagrindu. Jie naudojami įvairiuose renginiuose laikinam zonų, objektų atitvėrimui, lankytojų nukreipimui, taip pat muziejuose, naktiniuose klubuose, kino teatruose ir kitose žmonių gausiai lankomose vietose.

www.euroego.lt/meniu/atitvarai-virviniai

Atitvarų stoveliai turi plokščią ir masyvų padą, todėl stovi stabiliai - tikimybė, kad lankytojai juos nuvers, yra itin maža. Atitvarai paprastai naudojami, pritaikomi įvairiose situacijose, nes jų vietą lengva pakeisti. Sandėliavimui ar transportavimui stovus galima išrinkti į dvi dalis. Be to, stovai pasižymi ilgaamžiškumu. Stovai sujungti iki 6 m ilgio virvėmis arba iki 5 m ilgio juostomis.

Taip pat atitvarai pasižymi estetiška išvaizda, galite rinktis iš įvairių spalvų bei dydžių.

www.euroego.lt/meniu/atitvarai-juostiniai

Reklamos agentūra, vidaus ir lauko reklama, prekybiniai prekystaliai, stiklo pluošto vėliavų stiebai. Scenų gamyba iš aliuminio konstrukcijų, transportavimo krepšiai plakatams ir stendams, stendai iš plieno ir metalo, vitrinų gamyba ir apipavidalinimas. Prezentacijos, konferencijų ir renginių įrengimas, podiumai, eilių atitvarai. Info staliukai ir stalai skirti degustacijoms, atitvarų sistema su virvėmis, ES paramos skydų ir stendų gamyba, eksponatų aptvėrimas. ES paramos stendai, parodų stendų įrengimas, reklaminiai baneriai ir stoveliai, ištraukiami stendai ir baneriai rollup. Ardomi stendai ir info stalai.

UAB EuroEGO
info@euroego.lt
Tel. Nr. 860631237, 860512959

Kontaktinė informacija
Susisiekti su pardavėju

Prašome įvesti žemiau matomus simbolius.
Pavaizduoti gali būti raidėmis nuo A iki Z ir skaitmenimis nuo 1 iki 9.